Wat zijn negatieve ruimtetattoos? - Tattoo Masters (2024)

  • Geschreven door Dan Hunter aan August 17, 2019
    Laatst bijgewerkt: november 27, 2020

Negatieve tatoeages zijn onlangs populair geworden bij mensen die tatoeages gebruiken voor zelfexpressie. In plaats van te gaan met traditionele stijlen en niet op te vallen, zoals deels het idee van een tatoeage is, verhogen negatieve tatoeages de lat van anders willen zijn.

Negatieve ruimtetattoos zijn uitgevonden met als enige doel tijd en middelen te besparen, omdat de kunstenaar in plaats van te tekenen met details schaduw en licht gebruikt. Ze tekenen rond het ontwerp en laten de tekening zelf leeg om je ogen de tatoeagevorm te laten voltooien.

Negatieve ruimtetattoos zijn body art die omgekeerd is. In plaats van de tatoeage te tekenen, tekent de kunstenaar de omtrek en laat het ontwerp leeg. Negatieve tatoeages zijn een uitstekende alternatieve stijl door diepte en een optische illusie, terwijl ze ook middelen en tijd besparen.

Hoe zien negatieve ruimtetattoos eruit?

Net als wanneer ze zeggen dat je het licht niet kunt zien als er geen duisternis is, geldt hetzelfde voor negatieve tatoeages.

Negatieve tatoeages zijn een manier om tatoeages te tekenen door niet de werkelijke vorm te tekenen. In plaats daarvan wordt de omtrek getekend met lege inkt om de tekening te laten opvallen.

Wat zijn negatieve ruimtetattoos? - Tattoo Masters (1)

Het is eigenlijk een omgekeerd zwart-witbeeld. In plaats van de vorm in zwart te tekenen en de rest in wit, tekenen negatieve tatoeages het witte gebied met zwart en laten ze de binnenkant van de vorm leeg.

Zie ze als optische illusies waarbij je ogen het beeld zelf invullen. Deze vorm van tatoeëren is zeer creatief en geeft de tatoeëerder de vrijheid om innovatief te zijn met de tatoeage.

Een andere manier waarop negatieve tatoeages een optische illusie zijn, is dat sommige kunstenaars zowel de zwarte als de witte gebieden gebruiken om twee verschillende afbeeldingen te impliceren wanneer je beide afzonderlijk bekijkt.

Sommige mensen gebruiken zowel het zwarte als het witte gebied om twee verschillende afbeeldingen te impliceren wanneer je naar beide kijkt. Dit creëert een zeer slimme en optisch aantrekkelijke tatoeage.

Negatieve tatoeages kunnen alleen met zwarte inkt of maximaal één andere kleur worden gebruikt, met zwart om het gewenste ontwerp te bereiken.

Wat zijn negatieve ruimtetattoos? - Tattoo Masters (2)

Wat u moet weten

De locatie

Omdat de werkelijke vorm van je tatoeage leeg en gekleurd wordt gelaten met je huid, moet je een plek kiezen waar je huid niet veel vlekken en littekens heeft. Het zou beter zijn als je een gebied kiest dat niet veel haar groeit, zodat het de vorm van de tatoeage niet vervormt.

Een andere regel die van toepassing is op negatieve en normale tatoeages is dat het beter is om een deel van het lichaam te kiezen dat het uiterlijk van de tatoeage niet vervormt wanneer je beweegt. De maag is bijvoorbeeld over het algemeen een gebied om te vermijden.

Tattoo Type

Je moet zorgvuldig het type tatoeage kiezen dat je wilt, omdat niet alle tatoeages in een negatieve ruimtetattoo kunnen worden gemaakt.

Tribal Tatoeages

Tribale ontwerpen zijn perfect geschikt voor negatieve ruimtetattoos omdat ze effen vormen en geïntegreerde lijnen bevatten die meestal zwart zijn.

Maak het gemakkelijk voor de artiest om onderscheid te maken tussen wat hij moet tatoeëren en wat hij moet achterlaten om het te laten knallen.

Andere tattoo stijlen die perfect werken met negatieve tatoeages zijn:

  • Blackwork tatoeages
  • Illustratieve tatoeages
  • Chicano tatoeages
  • Aquarel Tatoeages
  • Neo-traditionele tatoeages
Wat zijn negatieve ruimtetattoos? - Tattoo Masters (3)

Traditionele &realistische tatoeages

Ook wel “old school tattoos” genoemd, zullen deze je tatoeëerder het moeilijk maken om ze in een negatief ontwerp om te zetten, omdat ze afhankelijk zijn van details en kleuren om de tatoeage te maken. Negatieve tatoeages kunnen niet worden gedaan als er te veel details in het ontwerp zitten in plaats van effen kleuren en heldere tinten.

Dezelfde regel geldt voor realisme of realistische tatoeages. Ze kopiëren een echte foto met alle details. Om op de huid precies zo te kijken als op de foto, is het doel om het er zo echt mogelijk uit te laten zien. Dit vereist ook te veel details die niet zouden passen bij negatieve ruimtetattoos.

Andere tattoo stijlen die niet werken met negatieve tatoeages:

  • Nieuwe school tattoo
  • Japanse Tattoo

Negatieve tattoo-voorzorgsmaatregelen

Rationeel denken

Zorg ervoor dat het ontwerp dat je kiest je huid niet beschadigt. Natuurlijk is er geen limiet aan wat men met tatoeages kan doen. Als je echter hebt besloten om je hele armen leeg te kleuren om een paar kleine vogels leeg te laten, is dit misschien niet de beste optie voor je huid.

Je kunt de vogels gewoon op je armen tekenen, in plaats van een groot gebied te moeten inkten.

Zeer ervaren kunstenaar

Kies je tatoeëerder zorgvuldig. Alle tatoeages vereisen een bekwame kunstenaar om ze te behandelen, but als het gaat om negatieve tatoeages, is een artiest op de top van hun spel nodig.

Negatieve tatoeages hebben een positieve vibe

Je zult zeker mysterie en enigma aan je persoonlijkheid toevoegen als je besluit om voor een negatieve ruimtetattoo te gaan. Mensen zullen versteld staan van de diepte en uniciteit van uw ontwerp.

Zorg ervoor dat je een stijl kiest die hand in hand gaat met een negatieve spatie tattoo tekening. Kies je ontwerpen en kunstenaars zorgvuldig en je bent klaar om te gaan; niets kan je tegenhouden!

Wanneer je uiteindelijk doorgaat met het krijgen van je droomtattoo, is het noodzakelijk dat je altijd het nazorgadvies van je tatoeëerder opvolgt en ervoor zorgt dat je investeert in een hoogwaardige tattoo healing lotion om het herstel te bevorderen.

De beste tattoo lotion die ik ooit persoonlijk heb gebruikt, is een veganistisch-vriendelijk nazorgproduct genaamd After Inked Tattoo Aftercare Lotion. Dit spul werkt verbazingwekkend goed tijdens het genezingsproces; niet alleen door je tatoeage echt goed gehydrateerd te houden, maar ook door eventuele vervelende jeuk en irritatie te verzachten. Bij gebruik vanaf het allereerste begin van het genezingsproces, zal deze lotion helpen om de genezingstijden van tatoeages te verminderen en te werken aan het elimineren van eventuele aanhoudende droogheid en schuren.

Wat zijn negatieve ruimtetattoos? - Tattoo Masters (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 6158

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.